Leer met een andere blik te kijken naar een (aankomende) crisis en realiseer nieuwe kansen in turbulente tijden. 

 

Voor wie
Speciaal voor mkb-ondernemers, DGA’s en CEO’s die aan alles voelen dat er nog veel meer in zit dan dat er nu uitkomt en de handvatten en focus missen om dit te realiseren.

 

“Als je blijft doen wat je altijd al deed
Dan krijg je wat je altijd al kreeg” -Albert Einstein

 

 

Wanneer?

08 november – 15:30 uur

16 november – 12:00 uur

25 november – 15:00 uur

29 november – 16:00 uur

 

 

Doorgroeien met je bedrijf vraagt om…

Ondernemerschap is vandaag de dag uitdagender dan ooit. Voorheen had je als ondernemer te maken met één crisis tegelijkertijd. Op dit moment hebben we met meerdere te maken en volgen ze elkaar sneller op. Met als gevolg sterk stijgende kosten, een krapte op de arbeidsmarkt en een dalend ondernemersvertrouwen wat leidt tot toenemende zorgen. Doe je nu de goede dingen en doe je de dingen goed?

De gevolgen van de oorlog in Oekraïne, de corona- en stikstofcrisis, ze hebben allemaal één gemeenschappelijke deler. Als ondernemer heb je hierop geen invloed, maar brengt wel onzekerheid met zich mee. Dit werkt verlammend. Door te focussen op wat wel mogelijk is en te zoeken naar nieuwe kansen i.c.m. risicobeperking krijg je weer grip in deze onrustige tijden. Kortom, verkrijg inzicht, breng focus aan en kom in actie.

Drie stappen

In drie stappen razendsnel nieuwe kansen realiseren, zodat je onderneming in deze turbulente tijden wel verder naar de volgende fase groeit. Ga tijdens deze masterclass live en actief aan de slag en creëer nieuwe kansen voor jouw bedrijf die je direct weet om te zetten in snelle quick wins.

 

 

 

“Onze MKB CFO’s hebben vele ondernemers geholpen hun ondernemingen door turbulente tijden succesvol te loodsen”

In een selecte groep van ambitieuze ondernemers maak jij in 90 minuten, samen met ons, een actieplan. Je gaat actief aan de slag, ontvangt werkbladen vol kennis en tools direct toepasbaar voor de praktijk.

In deze masterclass leer en ontdek je o.a.:
Wat is het geheim van succesvol ondernemen in turbulente tijden

Welke kansen liggen juist nu voor jouw bedrijf binnen handbereik

Hoe je zorg je ervoor dat deze kansen direct resultaat opleveren

 

 

Deze masterclass is speciaal voor ambitieuze ondernemers die gericht en serieus een doorbraak willen creëren om in deze uitdagende tijd hun onderneming succesvol willen laten doorgroeien naar de volgende fase.
Kwaliteit van werken staat binnen deze masterclass centraal. Om die reden werken wij met een exclusieve en selecte groep, zodat er tijd is om live je vragen aan ons te stellen.

 

 

 

 

Wat krijg je?

MASTERCLASS – NEVER WASTE A GOOD CRISIS –

90 MINUTEN ACTIEVE ONLINE WERKSESSIE

(t.w.v. 197 euro)

Maak samen met Marloes Berg (owner) en Monique Nijholt (CFO) je eigen actieplan. Ontvang cruciale kennis, tips en tools direct toepasbaar voor de praktijk.

WERKBOEK – MAAK JE EIGEN ACTIEPLAN!

(t.w.v. 47 euro)

Een digitaal werkboek vol oefeningen die je op scherp zetten om groots te denken en invulling te geven te benutten kansen. Tevens ter naslag werk om op elk moment de juiste focus vast te houden. 

 

 

Schrijf je in

Voorkeur datum