Deel uitmaken van een sterk netwerk met vrouwelijke directieleden? Sluit je aan bij GUUS!

GUUS heeft een paar stellingen voor je. Beantwoord jij die grotendeels met ‘ja’ en zie jij jezelf terug het GUUS profiel? Dan komen we heel graag in contact met jou! Laat hieronder snel je gegevens achter, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

R

Ik wil stappen zetten in mijn carriere, maar heb het gevoel dat ik dan moet inleveren op mijn privéleven. Ik kan dan niet de juiste balans vinden....

R

Ik wil meer toegevoegde waarde kunnen leveren dan alleen de controle uitvoeren, rapportages opstellen of analyses maken. Ik wil een volwaardige sparringspartner op directieniveau zijn.

R

Ik zit bij mijn huidige werkgever op het hoogst haalbare niveau en ik ben toe aan een volgende uitdaging.

R

Ik weet en voel aan alles dat ik nog meer uit mijn carrière kan halen dan ik nu al doe en nu is het moment!

Guus zoekt vrouwelijke CFO’s!

Wij geloven dat zakelijk en privé onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Daarom werk je als CFO bij GUUS het aantal uren dat bij jou past. Hoe jouw arbeidsvoorwaarden pakket eruit ziet, bepaal je zelf, zodat jij jouw ideale leven kunt creëren.

Jouw werkzaamheden blijven uitdagend. Dat is een van de redenen waarom je bij GUUS werkt. Wat mag je verwachten:

R

Opdrachten bij diverse Mkb-bedrijven (omzet: € 3 mio - € 30 mio).

R

Je levert een bijdrage aan het geven van inzicht in de (niet-)financiële en operationele prestaties van de onderneming.

R

Als MT-lid ben je betrokken bij vraagstukken waar deze ondernemingen mee te maken hebben. Denk aan knelpunten, groeistuipen, HR-aangelegenheden, overnames, investeringen, controlling en analyseren van verdienmodellen.

R

Je bent vaak ook verantwoordelijk voor juridische, payroll, HR, ICT en operationele aangelegenheden. Niet direct jouw expertise, dus maak je gebruik van het uitgebreide GUUS netwerk.

Wat bieden we

VRIJHEID, FLEXIBILITEIT en VERTROUWEN! Vervul de rol zoals jij dat wilt. Een belangrijk onderdeel van ons succes is dat wij van elkaar leren en elkaar versterken. Je hebt de flexibiliteit om je werktijden zelf in te delen. Je werkt zelfstandig thuis, bij de klant of op kantoor, maar je staat er nooit alleen voor. Je bent en blijft onderdeel van het team van GUUS!

Wij geloven niet in uurtje, factuurtje, maar in het leveren van toegevoegde waarde op basis van onze eigen ontwikkelde methodiek. Geen werkweek is voor jou hetzelfde. Je vervult geen interim-functie of een rol op projectbasis, maar een parttime functie voor een duur van gemiddeld 3-5 jaar bij verschillende Mkb-bedrijven.

Wat wij vragen

R

Je hebt een HBO/WO-diploma in finance en 5-10 jaar ervaring in dit vakgebied.

R

Je vindt het leuk om écht betrokken te zijn bij meerdere organisaties en houdt van een multidisciplinaire aanpak en samenwerking;

R

Je bent nooit uitgeleerd en deelt je kennis graag met de andere collega’s van GUUS;

Herkenbaar?

Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.